افراد مبتلا به فشار خون بالا و بیماری های قلبی عروقی بامیه مصرف کنند.
به گزارش پایگاه خبری وب دا، مسئول تغذیه مرکز بهداشت بجنورد با اعلام این مطلب گفت : بامیه جزو مواد غذایی کم کالری و با خاصیت معجزه آساست که با دارا بودن ویتامین های A، اسیدفولیک، B6,B5,B2، C منگنز ، کلسیم، فسفر و پتاسیم و فیبر تاثیرات مثبت زیادی برای سلامت افراد دارد.
«شهلا جودت» افزود : فیبر غذایی موجود در بامیه نمایه گلایسمی پایین به آن می دهد و قند خون را بالا نمی برد بنابراین برای بیماران مبتلا به دیابت نیز توصیه می شود.
وی تصریح کرد : اسیدفولیک موجود در بامیه می تواند به خونسازی و کاهش هموسیستئین خون کمک کند و از آنجا که هموسیستئین از فاکتورهایی است که در بیماری های قلبی ـ عروقی افزایش می یابد ، با مصرف بامیه می توان از احتمال بروز بیماری های قلبی ـ عروقی کاست.
وی اظهار داشت : ویتامین C موجود در بامیه نیز یکی از آنتی اکسیدان های مهم است که کمبود آن می تواند باعث اختلال در جذب اسید فولیک شود.
«جودت» خاطر نشان کرد : کلسیم موجود در بامیه منبع بسیار خوب و مفید با اثر ضد پوکی استخوان است و پتاسیم و منیزیوم موجود در آن به کاهش فشار خون کمک می کند.